Artemis Holding AG, cu sediul în Elveția, este o companie privată bazată pe patru piloni de afaceri:

Grupul Franke, cunoscut în întreaga lume ca lider mondial în furnizarea de sisteme inteligente pentru prepararea alimentelor și a cafelei, producerea recipientelor din oțel pentru băuturi și soluții inteligente și igienice pentru băi publice

Grupul Artemis Real Estate – unde Artemis deține în Elveția mai mult de 1500 apartamente și investește în peste 150 de apartamente noi pe an. În România, Artemis deține mai mult de 150 ha de terenuri și dezvoltă parcuri industriale pentru companii logistice și de producție. În plus, Artemis deține în multe locații ale lumii terenuri și clădiri pentru chirie sau vânzare, de exemplu Spania, Italia, St Petersburg, Marea Britanie, SUA etc.

Grupul Feintool – reprezintă cel de-al treilea pilon de afaceri al companiei Artemis, o participare majoră la o companie elvețiană în domeniul Automotive.

Al patrulea pilon de afaceri al Artemis sunt și alte participații la companii elvețiene, cum ar fi Forbo, Rieter sau Autoneum, și în companii private precum activitățile din lemn de tec din Costa Rica și Nicaragua.

Grupul are în jur de 12.000 de angajați în 86 de companii din întreaga lume și a generat vânzări consolidate de 2,9 miliarde CHF în 2017.

ARTEMIS REAL ESTATE

ARTEMIS REAL ESTATE oferă cele mai bune condiții de operare și dezvoltare a afacerilor companiilor care decid să se stabilească în regiune. Poziționarea proiectelor este realizată în vederea unei dezvoltări durabile a regiunilor în care compania decide să investească. Prin cele şase proiecte aflate acum în plină dezvoltare, compania doreşte să stimuleze apetitul pentru investiții în zona de vest a României, venind cu expertiza elvețiană în domeniul susținerii performanțelor industriale.

Misiune & Obiective

Principalele obiective ale ARTEMIS REAL ESTATE in România sunt achizițiile imobiliare atractive, dezvoltările urbanistice ale proprietăților deținute în portofoliu și echiparea acestora cu infrastructura necesară, asigurând un nivel înalt de calitate.
Misiunea noastră este oferirea unui înalt standard calitativ prin inovație și stil. Ne concentram pe ceea ce este esențial și implementăm ideile mai rapid și mai eficient decât oricine.